promo-2.jpg
CEP - Comercializadora Eléctrica Peninsular

Autoconsum

Genera la teva propia energia

L'energia que et beneficia

L'autoconsum és el consum per part d'un o diversos consumidors d'energia elèctrica procedents d'instal·lacions de producció pròximes a les de consum.

Si ja ets autoconsumidor i estàs connectat a la xarxa, pots vendre els teus excedents d'energia i estalviar encara més en la teva factura de la llum. Ens encarreguem de tots els tràmits perquè puguis fer-ho de manera senzilla i àgil.

Si no ets autoconsumidor i vols sumar-te al canvi de l'energia renovable, en CEP ens encarreguem de donar-te un servei integral perquè comencis a generar la teva pròpia energia.

Venda d'excedentsInstal·lació de panells solars

Guia Professional de Tramitació de l'Autoconsum

IDAE
img

Ven l'electricitat que no consumeixis

L'actual legislació del Sector Elèctric (Llei 24/2013, de 26 de desembre) defineix l'autoconsum i distingeix diverses modalitats d'aquest.

Entre aquestes modalitats, existeixen aquelles instal·lacions que, a més a més de generar electricitat pel seu propi consum d'electricitat, poden injectar energia excedentària en les xarxes de transport i distribució. Aquesta variant es denomina modalitat de subministrament d'autoconsum amb excedents.

 
 

Exemple de compensació d'excedents (en KWh)
 

Les instal·lacions amb excedents podran ser:

Amb excedents acollides a compensació

L'energia que no s'autoconsumeixi de manera instantània es bolca a la xarxa de manera que al final del període de facturació el valor d'aquesta energia excedentària es compensarà la teva factura d'electricitat.

Con excedentes no acollides a compensació

L'energia que no s'autoconsumeixi de manera instantània es bolca a la xarxa i es ven, obtenint per ella el preu del mercat elèctric.

Amb qualsevol de les dues modalitats, les instal·lacions d'autoconsum t'ofereixen un estalvi important en la teva factura d'electricitat.

Si ets autoconsumidor i desitges vendre els teus excedents, ens encarreguem de realitzar tots els tràmits necessaris perquè puguis rendibilitzar al màxim la teva instal·lació.

Posa't en contacte amb nosaltres a través del nostre formulari de contacte i comença a estalviar en la teva factura de la llum.

img

Instal·la panells solars amb els millors professionals

En CEP Energia tenim acords amb els millors instal·ladors de plaques fotovoltaiques, amb presència en tot el territori.

T'oferim una gestió integral del projecte, realitzant un estudi previ de les teves necessitats, garantint una instal·lació amb el nostre segell de qualitat i gestionant els tràmits necessaris amb l'administració per a la legalització de la teva instal·lació com autoconsumidor.

Com autoconsumidor podràs:

  • Generar la teva pròpia energia
  • Vendre els teus excedents a la xarxa
  • Estalviar en la teva factura d'electricitat
  • Contribuir a cuidar el medi ambient amb energia neta

Per a més informació, posa't en contacte amb nosaltres i resoldrem tots els teus dubtes.