CEP - Comercializadora Eléctrica Peninsular

Estalvia amb Nosaltres

finanzas-2696235_1920.jpg
CEP - Comercializadora Eléctrica Peninsular

La Millor Tarifa

La millor tarifa

Sol·licita ara la teva
tarifa personalitzada

A CEP energia treballem per a oferir-te la millor tarifa possible, a preu de mercat. Realitzem un estudi de la teva factura i t'ajudem a reduir el teu cost energètic. Estalvia amb nosaltres.

Els tres sectors que abastem
particulares-1257110.jpg
01

Particulars

Contracta una tarifa personalitzada que s'ajusti al teu consum d'energia. Estudiem la teva factura i et diem quant pots estalviar.

Sol·licita ara
empresas-4484072.jpg
02

Empreses

Tria la millor energia per al teu negoci i optimitza el teu cost d'electricitat. Els nostres experts estudiaran quina és la tarifa que més s'ajusta a les teves necessitats.

Sol·licita ara
admin-fincas-2047412.jpg
03

Administradors de finques

Gestiona de manera àgil i senzilla els consums de llum de les teves comunitats de propietaris. Ens encarreguem de tots els tràmits.

Sol·licita ara

Qui pot contractar CEP Energia?

En CEP Energia donem servei tant a particulars com a empreses. T'assessorarem en tot moment sobre la tarifa que millor s'ajusta al teu consum.

Haig de realitzar algun tràmit per canviar-me a CEP Energia?• Haig de realitzar algun tràmit per canviar-me a CEP Energia?

Només has d'enviar-nos un correu electrònic a clientes@cepenergia.com adjuntant la teva factura de la llum i nosaltres ens encarreguem de la resta. Posteriorment, et farem una oferta personalitzada adaptada al teu consum.

Quant costa canviar-me a CEP Energia?

Canviar-te de companyia elèctrica no té cap cost associat. Uneix-te a CEP energia i comença a estalviar amb energia 100% d'origen renovable.

Hi ha riscos de tall en el subministrament quan es canvia de companyia elèctrica?

La resposta és no. No hi haurà cap mena de tall en el subministrament elèctric mentre es gestiona el canvi de companyia. El canvi es realitza en pocs dies i realitzem els tràmits per tu.

Puc modificar les potències contractades?

En CEP Energia gestionem els canvis que necessitis per adaptar les potències al teu consum, segons les teves necessitats.

Cada quant temps m'arribarà la factura de CEP Energia?

La factura s'emet de manera mensual, una vegada verifiquem que les lectures del comptador siguin correctes.

Què és el terme d'Energia en la meva factura? I la Potència?

El terme d'Energia és l'import corresponent a la quantitat d'energia (llum) que has consumit. El cost és el resultat de multiplicar el consum realitzat del mes pel preu del kWh (segons la teva tarifa).

El terme de potència és un import fix en la teva factura que cobra l'empresa distribuïdora pel fet d'utilitzar les seves xarxes elèctriques i permetre que la llum arribi a la teva casa.

Qui és el responsable de la qualitat de subministrament?

El responsable de la qualitat de subministrament és l'empresa distribuïdora, que s'encarreguen de garantir un correcte subministrament d'energia. Aquesta cobra un peatge pel servei de transport d'energia que es veurà reflectit directament en la teva factura de la llum.

Què puc fer si tinc una avaria?

En cas d'avaria, hauràs de contactar el més aviat possible al telèfon d'avaries 24 hores de la distribuïdora que veuràs reflectit en la teva factura, indicant el teu número de contracte o CUPS.

Què és el CUPS?

El Codi Universal del Punt de Subministrament (CUPS) és un codi únic de 20 o 22 dígits que identifica un punt de subministrament d'energia a Espanya.

Qui genera l'energia elèctrica que jo consumeixo?

Les empreses generadores són les que s'encarreguen de produir l'energia en les seves plantes de producció i transferir-la a la xarxa elèctrica. En CEP Energia subministrem energia verda certificada amb garanties d'origen.

serveis

Solucions per als nostres Clients

A CEP Energia oferim un servei professional integral als nostres clients, enfocant-nos en l'estalvi de la despesa energètica, amb un subministrament de qualitat.

Estalvi Energètic

Subministrament de Qualitat

Autoconsum